Passie in
elk project.

Bij Beex zijn we dol op onze klanten. Ongeacht de grootte of tijdsduur van een project, wij stappen er altijd met hetzelfde enthousiasme in. Blader door ons recente werk.

Aaiko shoot campagne

AAIKO SP23

The fashion dream in paradise

Onze kracht zit in het vertellen én in beeld brengen van merkverhalen. Bij de Aaiko SP23 collectie doen we dat met een topkwaliteit foto- en videoproductie voor de seizoenscampagne, van conceptontwikkeling tot uiteindelijke oplevering.

Montel_productshoot

Montèl

Jouw Montèl, jouw moment

Voor de promotie van de fauteuil collectie van Montèl brachten wij het ultieme Montèl momentje met diverse verhalen in beeld en in diverse online & offline plaatsingen in de media.

Shoot campagne Procent

Procent

Het grootste horeca inkoopplatform voor de horeca

Met vakkundig ontworpen en overzichtelijke sales presentaties en beursmaterialen, zorgen we voor mooi materiaal om potentiële klanten te overtuigen van de voordelen van Procent.

Sunny Cords_campagneshoot

Sunny Cords

Lizzy vd Ligt x Sunny Cords

Vanuit concepting creëerden we de branding en een communicatiestrategie, bedachten de namen van de collectie-items, ontwikkelden de verhaallijn en zorgden we voor een flinke PR-push.

Riant productshoot

Riant

Dompel jezelf onder in de wereld van design

Om de exclusieve designs van Riant in beeld te brengen, creëerden we een hoogwaardige productie van foto en film met de mooiste meubelstukken in stijlvolle settings.

Productfoto Capra Nera

Capra Nera

Good ideas start with coffee

De basis van het communicatiesucces van Capra Nera zit in het sterke beeldmateriaal en de overtuigende brand video die we hebben geproduceerd.

RD Recruitment campagne

RD Recruitment

RD verbindt de beste kandidaat met de juiste werkgever

Voor RD Recruitment werkten we een strategie en communicatieplan uit die de start gaven voor de rebranding van het merk, waarbij de USP’s van het merk nóg meer tot uiting kwamen.

Campagne Aaiko shoot

AAIKO WI22

An end of the year fashion party

Bij de Aaiko WI22 collectie doen we dat met een topkwaliteit foto- en videoproductie voor de seizoenscampagne, van conceptontwikkeling tot uiteindelijke oplevering.

Chocstar campagne shoot

Chocstar

De magie van chocolade

Met verschillende marketing, branding en PR activiteiten helpen we Chocstar om hun prachtproduct bekender te maken en te verkopen aan de juiste doelgroepen.

Koffijberg campagne shoot

Koffijberg

Natuurlijk mooi haar

Bij Koffijberg draait het - net als bij Beex - vooral om persoonlijke aandacht gecombineerd met technische vakkundigheid.

ZO-WERKT-HET_BEEX-branding

Zo Werkt Het

Dé zoektocht naar de werkgever van het jaar!

Jaarlijks ontwikkelen we voor deze organisatie meerdere landelijke campagnes gericht op de werkgevers, waaronder de Zo Werkt Het Award. Met onze zoektocht naar de thuiswerkgever van het jaar in 2021 werd een jaarlijks terugkerende campagne opgezet.

Campagneshoot The Health House

The Health House

Een fitte zaak voor sportfanaten

Onze samenwerking met The Health House begon met een rebranding voor o.a. de social media kanalen. Hierbij ontwikkelden we een complete social strategie, met een passende huisstijl die we vastlegden in het social brandbook.

BEEX modemerk_shoot

AAIKO AU22

London meets Amsterdam fashion

Onze kracht zit in het vertellen én in beeld brengen van merkverhalen. Bij de Aaiko AU22 collectie doen we dat met een topkwaliteit foto- en videoproductie voor de seizoenscampagne, van conceptontwikkeling tot uiteindelijke oplevering.

De marketing sidekick
in jouw droomproject.

Wij gebruiken positieve branding- en communicatiestrategieën om een project vorm te geven. Onze ervaring heeft ons geleerd dat echt succesvolle merkverhalen in.