Passie in
elk project.

Bij Beex zijn we dol op onze klanten. Ongeacht de grootte of tijdsduur van een project, wij stappen er altijd met hetzelfde enthousiasme in. Blader door ons recente werk.

Image2

GLOW EINDHOVEN

Een lichtfestival van wereldformaat

Onze samenwerking met GLOW Eindhoven bracht in 2023 stralende resultaten met content creatie, branding en social media, waaronder 10 miljoen views en gingen we viral op Instagram en TikTok.

Image2

Zo Werkt Het Award 2023

De beste Fietswerkgever van Nederland!

Dankzij een doordachte campagne, hoogwaardige (video)creaties en een zorgvuldig voorbereide digitale uitreiking, is deze samenwerking met Zo Werkt Het opnieuw succesvol verlopen.

Productshoot Montel_

Montèl

Jouw Montèl, jouw moment

Voor de promotie van de fauteuil collectie van Montèl brachten wij het ultieme Montèl momentje met diverse verhalen in beeld en in diverse online & offline plaatsingen in de media.

2E IMAGE – 5

Invi

Veilig gevoel in een sieraad

Een volledig re-branding traject, herpositionering en digital marketingstrategie voor Nederlandse tech start-up Invi.

Shoot campagne Procent

Procent

Het grootste inkoopplatform voor de horeca

Met vakkundig ontworpen en overzichtelijke sales presentaties en beursmaterialen, zorgen we voor mooi materiaal om potentiële klanten te overtuigen van de voordelen van Procent.

Sunny Cords_campagneshoot

Sunny Cords

Lizzy vd Ligt x Sunny Cords

Vanuit concepting creëerden we de branding en een communicatiestrategie, bedachten de namen van de collectie-items, ontwikkelden de verhaallijn en zorgden we voor een flinke PR-push.

2E IMAGE – 2

DE GRAAF & GROOT

Makelaars & taxateurs in beeld

Een persoonlijke aanpak staat centraal bij Makelaarskantoor Graaf en Groot. Dat straalt er nu ook vanaf op beeld.

2E IMAGE

Montèl

Mooi voor jou
& lief voor het milieu

Met een compleet PR plan met focus op influencers en new media hielpen we de zitspecialist van Nederland met de lancering van hun duurzame lijn banken.

Aaiko shoot campagne

AAIKO

The fashion dream in paradise

Onze kracht zit in het vertellen én in beeld brengen van merkverhalen. Bij de Aaiko SP23 collectie doen we dat met een topkwaliteit foto- en videoproductie voor de seizoenscampagne, van conceptontwikkeling tot uiteindelijke oplevering.

2E IMAGE – 1

Bobbé

Badkamer essentials voor je kleintje

Van idee, naar uitvoering en ontwikkeling. Met veel plezier ontzorgden we het lieve merk Bobbé met alle marketing en branding activiteiten.

2E IMAGE – 3

All Inclusive de Film

Nederlandse komedie met een tropisch randje

In 2023 hebben we WW Entertainment, een van de grootste onafhankelijke filmdistributeurs in de Benelux, ondersteund bij de lancering van 'All Inclusive de film'.

6E IMAGE – 4

The GlowHouse

Een zonnige klant nóg meer laten stralen

Al jaren ondersteunen wij met enthousiasme deze zonnebankstudio, zowel met online als offline activiteiten.

FEATURES IMAGE OR VIDEO – 6

Thrill Grill

Smakelijke content van lekkere burgers

Voor dit heerlijke restaurant hebben wij verschillende diensten verleend om het concept bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen.

2E IMAGE – 9

WITLOFT

Hét Nederlandse schortenmerk

Hét Nederlandse schortenmerk WITLOFT is een bijzondere klant waar we sinds onze start al betrokken bij zijn. Onze offline en online activiteiten voor dit iconische product hebben een prachtig resultaat met zich meegebracht.

Riant productshoot

Riant

Dompel jezelf onder in de wereld van design

Om de exclusieve designs van Riant in beeld te brengen, creëerden we een hoogwaardige productie van foto en film met de mooiste meubelstukken in stijlvolle settings.

Productfoto Capra Nera

Capra Nera

Good ideas start with coffee

De basis van het communicatiesucces van Capra Nera zit in het sterke beeldmateriaal en de overtuigende brand video die we hebben geproduceerd.

RD Recruitment campagne

RD Recruitment

RD verbindt de beste kandidaat met de juiste werkgever

Voor RD Recruitment werkten we een strategie en communicatieplan uit die de start gaven voor de rebranding van het merk, waarbij de USP’s van het merk nóg meer tot uiting kwamen.

Campagne Aaiko shoot

AAIKO WI22

An end of the year fashion party

Bij de Aaiko WI22 collectie doen we dat met een topkwaliteit foto- en videoproductie voor de seizoenscampagne, van conceptontwikkeling tot uiteindelijke oplevering.

2E IMAGE – 8

Chocstar

De magie van chocolade

Met verschillende marketing, branding en PR activiteiten helpen we Chocstar om hun prachtproduct bekender te maken en te verkopen aan de juiste doelgroepen.

Koffijberg campagne shoot

Koffijberg

Natuurlijk mooi haar

Bij Koffijberg draait het - net als bij Beex - vooral om persoonlijke aandacht gecombineerd met technische vakkundigheid.

ZO-WERKT-HET_BEEX-branding

Zo Werkt Het

Dé zoektocht naar de werkgever van het jaar!

Jaarlijks ontwikkelen we voor deze organisatie meerdere landelijke campagnes gericht op de werkgevers, waaronder de Zo Werkt Het Award. Met onze zoektocht naar de thuiswerkgever van het jaar in 2021 werd een jaarlijks terugkerende campagne opgezet.

Campagneshoot The Health House

The Health House

Een fitte zaak voor sportfanaten

Onze samenwerking met The Health House begon met een rebranding voor o.a. de social media kanalen. Hierbij ontwikkelden we een complete social strategie, met een passende huisstijl die we vastlegden in het social brandbook.

BEEX modemerk_shoot

AAIKO

London meets Amsterdam fashion

Onze kracht zit in het vertellen én in beeld brengen van merkverhalen. Bij de Aaiko AU22 collectie doen we dat met een topkwaliteit foto- en videoproductie voor de seizoenscampagne, van conceptontwikkeling tot uiteindelijke oplevering.

De marketing sidekick
in jouw droomproject.

Wij gebruiken positieve branding- en communicatiestrategieën om een project vorm te geven. Onze ervaring heeft ons geleerd dat echt succesvolle merkverhalen in.