We are
team BEEX.

In een hecht team van jonge, slimme en vooral creatieve talenten brengen we sinds 2015 de meest indrukwekkende projecten tot leven. Ieder van ons blinkt uit in een uniek vakgebied, en dagelijks samenwerking staat centraal. Met trots introduceren we onze knappe koppen.

0
creatievelingen + 1 kantoorhond
0 +
externe creatievelingen
0 +
afgeronde projecten
Bieke van Orten
Founder | CEO

Bieke is het brein achter Beex. Ze combineert moederschap met een onstuitbare passie voor nieuwe creatieve projecten. Haar positieve instelling maakt dat ze altijd vol energie klaar staat voor een volgend avontuur.

#entrepeneur #notsobossy #positivevibes #brabo #(cat)mom
Amber van Bussel
Lead Design & Brand Strategy

Amber is onze kleurrijke design lead. Ze is te herkennen aan haar vrolijke outfits en het liefst altijd in de buurt van een knuffelig dier. Terwijl één van de grote popdiva’s in haar oren zingt, maakt ze de mooiste creaties.

#designdiva #kleurrijk #animalbestie #spillthetea #creatief
Lotte van Baalen
Lead Creative & Media

Lotte is de creatieve media expert van Beex. Ze heeft een stijl om jaloers op te worden en is een echte Brabantse gangmaker. Naast haar werk bij ons, heeft ze een pittige tweede job als hondenmoeder van Koos.

#dogmom #bezigebij #creative #brabo #gezelligheid #borreltjedoen
Eva Klok
Lead Creative & Digital Strategy

Eva is onze creatieve strateeg. Ze wordt blij van fijne muziek (het liefste Harry Styles!), online succes en is altijd op de hoogte van de laatste digitale trends! Haar favoriete plek? Zonder twijfel onze comfy coffee corner.

#havercappu #spotifylover #foodie #verliefdopkoos #houdvanlijstjes
Julia Otterbeek
Junior Creative

Julia is de vrolijke social creative van het team én onze in-house fotografe. Dag in, dag uit blijven we verrast door de visuele parels die ze uit haar camera tovert. Als mede-hondenliefhebber is ze een perfecte match met Beex.

#pictureperfect #dogmom #bootcampbabe #koffietje #vrolijk
Julia Brand
Senior Creative

Julia is onze nieuwste Brabantse aanwinst met een mooie achtergrond in media design. Ze zal vanaf Eindhoven én Amsterdam werkzaam zijn en vervult daarmee de eerste fulltime rol van Beex in Brabant!

#designer #brabo #dogmom #dansendhetlevendoor
Merel van Vliet
Stagiaire Content Creative

Merel is één van onze creatieve stagiaires voor content creatie. Haar oog voor detail en nieuwsgierigheid zorgen ervoor dat ze precies weet hoe ze ieder creatief proces aanvliegt. Geef haar een camera en een shootlocatie en ze levert wat moois op voor onze klanten.

#creator #alwayssmiling #nieuwsgierig #sporty #content
Britt Augsburg
Stagiaire Content Creative

Britt is één van onze Content Creative stagiaires dit voorjaar. Ze vindt alles leuk op het gebied van social media, creatie en communicatie. Bij deze vrolijke Tilburgse ben je aan het juiste adres om ieder merk te laten stralen op hun socials.

#socialbutterfly #communicatie #brabo #hockeymeid
Olivia Schoenmaker
Stagiaire Content Creative

Olivia is één van onze Content Creatieve stagiaires. Deze kleurrijke meid bekijkt de wereld om haar heen door een creatieve lens en kan je precies vertellen wat er gaande is op socials. Met een camera in haar hand creëert ze de leukste videocontent voor onze merken.

#vrolijkerd #haagse #socialcreator #tiktokprincess
Koos
Kantoorhond

Koos is onze kleine clown. Een paar dagen per week is hij op kantoor om de harten én spullen van zijn Beex-tantes te stelen. Gelukkig kan hij ook supergoed knuffelen. Één ding is zeker: je wordt enthousiast begroet op kantoor.

#kantoorhond #knuffelkont #druktemaker #teamafleiding #boefje