We are
team BEEX.

In een hecht team van jonge, slimme en vooral creatieve talenten brengen we sinds 2015 de meest indrukwekkende projecten tot leven. Ieder van ons blinkt uit in een uniek vakgebied, en dagelijks samenwerking staat centraal. Met trots introduceren we onze knappe koppen.

0
creatievelingen + 1 kantoorhond
0 +
externe creatievelingen
0 +
afgeronde projecten
Bieke van Orten
Founder | CEO

Bieke is het brein achter Beex. Ze combineert moederschap met een onstuitbare passie voor nieuwe creatieve projecten. Haar positieve instelling maakt dat ze altijd vol energie klaar staat voor een volgend avontuur.

#entrepeneur #notsobossy #positivevibes #brabo #(cat)mom
Amber van Bussel
Lead Design & Brand Strategy

Amber is onze kleurrijke design lead. Ze is te herkennen aan haar vrolijke outfits en het liefst altijd in de buurt van een knuffelig dier. Terwijl één van de grote popdiva’s in haar oren zingt, maakt ze de mooiste creaties.

#designdiva #kleurrijk #animalbestie #spillthetea #creatief
Lotte van Baalen
Lead Creative & Media

Lotte is de creatieve media expert van Beex. Ze heeft een stijl om jaloers op te worden en is een echte Brabantse gangmaker. Naast haar werk bij ons, heeft ze een pittige tweede job als hondenmoeder van Koos.

#dogmom #bezigebij #creative #brabo #gezelligheid #borreltjedoen
Eva Klok
Lead Creative & Digital Strategy

Eva is onze creatieve strateeg. Ze wordt blij van fijne muziek (het liefste Harry Styles!), online succes en is altijd op de hoogte van de laatste digitale trends! Haar favoriete plek? Zonder twijfel onze comfy coffee corner.

#havercappu #spotifylover #foodie #verliefdopkoos #houdvanlijstjes
Julia Otterbeek
Junior Creative

Julia is de vrolijke social creative van het team én onze in-house fotografe. Dag in, dag uit blijven we verrast door de visuele parels die ze uit haar camera tovert. Als mede-hondenliefhebber is ze een perfecte match met Beex.

#pictureperfect #dogmom #bootcampbabe #koffietje #vrolijk
Talitha van der Maat
Junior Content Creator

Talitha is de goedlachse content creator van Beex. Ze is de jongste van het stel, maar loopt voorop als het gaat om social media trends en kennis. Deze ondernemende duizendpoot slaat geen enkele tiktoktrend over.

#enthousiast #socialcreator #ondernemend #jongstevanhetteam #tiktokaddict
Julia Brand
Senior Creative

Julia is onze nieuwste Brabantse aanwinst met een mooie achtergrond in media design. Ze zal vanaf Eindhoven én Amsterdam werkzaam zijn en vervult daarmee de eerste fulltime rol van Beex in Brabant!

#designer #brabo #dogmom #dansendhetlevendoor
Myrthe
Stagiaire Branding & Design

Myrthe is onze branding en design stagiaire. Vol nieuwsgierigheid laat ze zich inspireren door de mooie wereld om haar heen. Het liefst zet ze alles wat ze ziet of voelt om in haar passie, design.

#creator #volpassie #(beetje)lomp #elkedagiseenmodeshow
Katja
Stagiaire Content Creative

Katja is onze stralende Content Creative stagiair dit najaar. Ze vindt alles leuk op het gebied van muziek, social media, fotografie en design. Na af en toe een deuntje op de piano en een dansje in de studio kan zij er weer tegenaan op de socials.

#alwayssinging #pasta #gooidieheupjeslos #shopaddict #grapjurk