Full service marketing & branding agency
Full service marketing & branding agency

Oprichtster van Beex en de ultieme girlboss. Bieke beweegt door het leven als de bezige bij die ze is. Energiek, optimistisch en altijd in voor een nieuw project. Met haar jarenlange ervaring binnen de branche is geen uitdaging haar te gek. Samen jouw project bespreken? Maak kennis met Bieke tijdens een wandeling door het Vondelpark!

Onze creatievelingen

Een bruisend team van jong, creatief talent.

In een ontzettend fijn team van jonge, slimme en bovenal creatieve talenten maken wij de mooiste projecten voor onze klanten. Met trots stellen we onze knappe koppen en hun geweldige expertises aan je voor.

In 2016 begon ze als stagiaire op kantoor en al snel werd Amber de rechterhand van Bieke. Daarna ging ze gelukkig nooit meer weg. Inmiddels is ze gegroeid tot onze strategische creatieveling met te gekke design skills. Haar ontwerpen in het echt bewonderen? Neem dan een hond mee naar kantoor en je bent haar beste vriend!

Jacky is onze PR & sales heldin! Ook zij is in het voorjaar van 2020 bij ons team aangeschoven en heeft direct haar talenten laten zien waardoor we haar niet meer konden missen. Ze zorgt er eigenhandig voor dat haar klanten de aandacht krijgen die ze verdienen door naast uitgebreide PR plannen óók een salesplan te maken én te realiseren. Benieuwd wat ze voor jouw business kan betekenen? Ze vertelt het graag!

Deze vrolijke dame is Lotte, onze andere social media en branding professional. We leerden haar in het voorjaar van 2020 kennen en wilden haar niet meer laten gaan. Ze is een echte aanpakker en weet binnen no-time een volledig social media en PR plan voor onze klanten te ontwikkelen. Kom snel eens kennismaken met deze gezellige alleskunner!

Naomi is ons eerste teamlid die níét via een stage bij Beex is binnengekomen, maar oh wat hebben we in haar een goede match gevonden! Met haar vrolijke karakter duikt ze vol overgave in al haar projecten en weet zo de beste resultaten voor haar klanten te behalen op het gebied van social media en PR. Groeien en de juiste branding op jouw socials of contact met de beste media voor jou merk? Zij regelt het!

Na een mooie stageperiode in het najaar van 2020 bleef onze gezellige Jules parttime met ons verbonden als Junior Creative & Social Media Manager. Of we nu prachtige fotografie en video’s nodig hebben, een social media plan of een sportieve blogpost, Jules kan het allemaal!

Sabine versterkt ons team dit najaar als één van onze Social Media, Content & PR stagiaires. Met een goede dosis nieuwsgierigheid en gezelligheid ondersteunt ze Lotte, Jacky en Naomi bij hun online branding werkzaamheden.

Onze Branding & Design stagiaire dit najaar is Michelle, een leergierige en vrolijke dame die direct van aanpakken weet. Tijdens haar stageperiode ondersteunt ze vooral Amber in het creative designwerk en de (online) branding strategieën. 

Anouk is één van onze vrolijke Social Media, Content & PR stagiaires. Met haar aanpakkersmentaliteit ondersteunt deze gezellige dame Lotte, Jacky en Naomi dit najaar bij hun social media branding en PR projecten.

Team work makes the dream work! Samenwerken met Thijs en zijn team van webdesign en -building masters blijkt het gouden ticket naar succes te zijn.

Thijs en Bieke waren collega’s en realiseerden zich al snel dat ze dezelfde visie en energie voor business kansen hebben. Een perfecte business partnership dus!

Op zoek naar een stage óf denk jij dat jij wat moois kan toevoegen aan ons team? Laat niets je tegenhouden en stuur ons een berichtje met wat meer over jezelf. Wie weet hebben we wel een passend mooie plek voor jou!

Start typing and press Enter to search