Full service marketing & branding agency
Full service marketing & branding agency

Oprichtster van Beex en de ultieme girlboss. Bieke beweegt door het leven als de bezige bij die ze is. Energiek, optimistisch en altijd in voor een nieuw project. Met haar jarenlange ervaring binnen de branche is geen uitdaging haar te gek. Samen jouw project bespreken? Maak kennis met Bieke tijdens een wandeling door het Vondelpark!

Onze creatievelingen

Een bruisend team van jong, creatief talent.

In een ontzettend fijn team van jonge, slimme en bovenal creatieve talenten maken wij de mooiste projecten voor onze klanten. Met trots stellen we onze knappe koppen en hun geweldige expertises aan je voor.

In 2016 begon ze als stagiaire op kantoor en al snel werd Amber de rechterhand van Bieke. Daarna ging ze gelukkig nooit meer weg. Inmiddels is ze gegroeid tot onze strategische creatieveling met te gekke design skills. Haar ontwerpen in het echt bewonderen? Neem dan een hond mee naar kantoor en je bent haar beste vriend!

Jacky is onze social, content en PR heldin! Vanaf dag één heeft zij haar talenten laten zien waardoor we haar al snel niet meer konden missen. Ze zorgt ervoor dat haar klanten de aandacht krijgen die ze verdienen door naast uitgebreide social plannen óók de mooiste content te bedenken en creëren. Benieuwd wat ze voor jouw business kan betekenen? Ze vertelt het graag!

Deze vrolijke dame is Lotte, onze andere social media en branding professional. We leerden haar in het voorjaar van 2020 kennen en wilden haar niet meer laten gaan. Ze is een echte aanpakker en weet binnen no-time een volledig social media en PR plan voor onze klanten te ontwikkelen. Kom snel eens kennismaken met deze gezellige alleskunner!

Naomi is ons eerste teamlid dat níét via een stage bij Beex is binnengekomen, maar oh wat hebben we in haar een goede match gevonden! Met haar vrolijke karakter duikt ze vol overgave in al haar projecten en weet zo de beste resultaten voor haar klanten te behalen op het gebied van social media en PR. Groeien en de juiste branding op jouw socials of contact met de beste media voor jou merk? Zij regelt het!

Na een mooie stageperiode in het najaar van 2020 is onze vrolijke Marith bij ons teruggekomen als part-time Junior Creative & Social Designer. Met haar creatieve inzicht en design skills weet ze in no-time een strakke social branding op te zetten die precies past bij de kernwaarden van het merk!

Floor versterkt ons team dit voorjaar als Social Media, Content & PR stagiaire. Met een goede dosis nieuwsgierigheid ondersteunt deze vrolijke aanpakker Lotte, Jacky en Naomi bij hun online branding werkzaamheden en PR activiteiten.

Onze Branding & Design stagiaire dit voorjaar is Maartje, een leergierige en vrolijke dame uit het oosten van het land. Tijdens haar stageperiode ondersteunt ze vooral onze designers in het creatieve designwerk en de (online) branding activiteiten. 

Marije is onze nieuwe (Social) Content stagiaire. Met haar aanpakkersmentaliteit ondersteunt deze sociale dame ons team in alle (online) content activiteiten en helpt ze onze klanten naar een hoger niveau met haar creatieve social video’s.

Team work makes the dream work! Samenwerken met Thijs en zijn team van webdesign en -building masters blijkt het gouden ticket naar succes te zijn.

Thijs en Bieke waren collega’s en realiseerden zich al snel dat ze dezelfde visie en energie voor business kansen hebben. Een perfecte business partnership dus!

Op zoek naar een stage óf denk jij dat jij wat moois kan toevoegen aan ons team? Laat niets je tegenhouden en stuur ons een berichtje met wat meer over jezelf. Wie weet hebben we wel een passend mooie plek voor jou!

Start typing and press Enter to search