Design • content creation • social media • PR
Design • content creation • social media • PR

Oprichtster van Beex en de ultieme girlboss. Bieke beweegt door het leven als de bezige bij die ze is. Energiek, optimistisch en altijd in voor een nieuw project. Met haar jarenlange ervaring binnen de branche is geen uitdaging haar te gek. Samen jouw project bespreken? Maak kennis met Bieke tijdens een wandeling door het Vondelpark!

Onze creatievelingen

Een bruisend team van jong, creatief talent.

In een ontzettend fijn team van jonge, slimme en bovenal creatieve talenten maken wij de mooiste projecten voor onze klanten. Met trots stellen we onze knappe koppen en hun geweldige expertises aan je voor.

In 2016 begon ze als stagiaire op kantoor en al snel werd Amber de rechterhand van Bieke. Daarna ging ze gelukkig nooit meer weg. Inmiddels is ze gegroeid tot onze strategische creatieveling met te gekke design skills. Haar ontwerpen in het echt bewonderen? Neem dan een hond mee naar kantoor en je bent haar beste vriend!

Jacky is onze social, content en PR heldin! Vanaf dag één heeft zij haar talenten laten zien waardoor we haar al snel niet meer konden missen. Ze zorgt ervoor dat haar klanten de aandacht krijgen die ze verdienen door naast uitgebreide social plannen óók de mooiste content te bedenken en creëren. Benieuwd wat ze voor jouw business kan betekenen? Ze vertelt het graag!

Deze vrolijke dame is Lotte, onze andere social media en branding professional. We leerden haar in het voorjaar van 2020 kennen en wilden haar niet meer laten gaan. Ze is een echte aanpakker en weet binnen no-time een volledig social media en PR plan voor onze klanten te ontwikkelen. Kom snel eens kennismaken met deze gezellige alleskunner!

Naomi is ons eerste teamlid dat níét via een stage bij Beex is binnengekomen, maar oh wat hebben we in haar een goede match gevonden! Met haar vrolijke karakter duikt ze vol overgave in al haar projecten en weet zo de beste resultaten voor haar klanten te behalen op het gebied van social media en PR. Groeien en de juiste branding op jouw socials of contact met de beste media voor jou merk? Zij regelt het!

Terug van weggeweest! Onze Eva begon ook ooit als stagiaire en is inmiddels weer terug als fulltime Junior Creative. Deze vrolijke doorpakker helpt onze klanten met o.a. social designs, huisstijlen en creatieve content voor verschillende middelen en kanalen. Een visuele uitwerking van je merkverhaal nodig? Eva creëert de mooiste brand books en visual guides die precies vertellen wat nodig is.

Onze Content, Social & PR stagiaire dit najaar is Danée, een hele gezellige en leergierige studente van The New School. Tijdens haar stageperiode ondersteunt ze vooral Lotte, Jacky en Naomi in de social activiteiten en content creatie. 

Na een mooie stageperiode in het najaar van 2020 is onze vrolijke Marith bij ons teruggekomen als part-time Junior Creative & Social Designer. Met haar creatieve inzicht en design skills weet ze in no-time een strakke social branding op te zetten die precies past bij de kernwaarden van het merk!

Op zoek naar een stage óf denk jij dat jij wat moois kan toevoegen aan ons team? Laat niets je tegenhouden en stuur ons een berichtje met wat meer over jezelf. Wie weet hebben we wel een passend mooie plek voor jou!

Start typing and press Enter to search